Magunkról | Alphapark Keszthely bevásárlóközpont
Keszthely, Hungary

Magunkról

Az Alphapark Keszthely bevásárlóközpont 47.190 m2-es teljes területe közvetlenül a Tapolcai út mellett fekszik, amely keletről a Keszthely felé irányuló forgalom fő bonyolítója. A szomszédos területen 2006-ban nyitott meg egy Interspar üzlet, és 2008-ban egy Penny Market. A környék magas vásárlószáma bizonyítja a kitűnő elhelyezkedést. Magától értetődően könnyen megközelíthető mind autóval, mind busszal, vagy akár gyalogosan is.

2010 márciusában az Alphapark Keszthely nyitásával egy új, soha nem látott vásárlási lehetőség tárult Keszthely és a teljes régió elé. Az Alphapark Keszthely nemcsak az újfajta vásárlásra kínál lehetőséget, hanem mágnesként vonzza a turistákat is, hiszen rossz idő esetén is érdekes programmal szolgál vásárlóinak. Az OBI szakáruház, a több, mint 15 márkaüzlet, a gasztronómiai kínálat együtt a tökéletes vásárlás élményét nyújtja több, mint 14.000 m2-en. A vásárlók részére közel 500 parkoló áll rendelkezésre.

A vevőigényeket egy optimálisan kialakított ágazati mix elégíti ki (divat- és sportruházat, elektronikai cikkek, napi szükségletek, házi kedvenc szaküzlet, könyv, telefon, kávézó). A koncepciót a vendégszerető gasztronómiai kínálat és számos esemény, turisztikai attraktivitás teszi teljessé, melyhez kapcsolódik az OBI 6.000 m2-es kertészeti centruma is. A modern és mediterrán hangulatú építészet új mércét hoz a régióba. Az Alphapark Keszthely azonnal szembetűnik nagyvonalú homlokzati síkjaival. A korszerű, világos üzletek maximális komfortérzetet nyújtanak a vásárlóknak.

Iratkozz fel a legjobb ajánlatokra!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként az Alphapark Keszthely legjobb akcióiról!

Kövess minket Facebookon is!

A legfrisebb akciókkal, újdonságokkal és minden hónapban nyereményjátékkal várunk!

Fedezd fel Instagram oldalunkat is!

Hétről-hétre üzleteink legjobb ajánlataival várunk Instagram oldalunkon is. Kövess minket!