Varázslatos szombat | Alphapark Keszthely bevásárlóközpont
Keszthely, Hungary

Egy VARÁZSLATOS SZOMBAT ünnepi ajánlatokkal, sült gesztenyével és nyereményjátékkal! 

Egy VARÁZSLATOS SZOMBAT ünnepi ajánlatokkal, sült gesztenyével és nyereményjátékkal! 

Szeretettel várunk december 9-én szombaton az Alphapark Keszthely bevásárlóközpontban egy ünnepekre hangoló VARÁZSLATOS SZOMBATRA! Ezen a napon kényelmesen megoldhatod a karácsonyi bevásárlást, ötleteket szerezhetsz az ajándékozáshoz, ünnepi ajánlatokkal halmozunk el, sőt még egy kalandos, extra ajánlattal fűszerezett éjszakai vásárlásra is számíthatsz az Intersportban!

Mondd el a véleményed
és nyerj! játék 

Gyere el december 9-én az Alphapark Keszthely bevásárlóközpontba, töltsd ki a kérdőívünket a helyszínen a hostessek segítségével és nyerj! Összesen több mint 200.000 Ft értékű össznyeremény vár Rád!

Ünnepi ajánlatok!

Ezen a VARÁZSLATOS SZOMBATON üzleteink szuper ajándék ötletekkel, készülnek, hogy segítséget adjanak Neked inspiráló ajánlatokkal. Ráadásul ezen a napon az Intersport üzletünk éjszakai vásárlásra invitál Téged, 18:00 óra utáni extra ajánlattal!

Ajándék sült gesztenye

Szeretnénk megköszönni a vásárlóink bizalmát és szeretetét, ezért a VARÁZSLATOS SZOMBATON a játékunkban résztvevő aznapi vásárlóinkat egy-egy csomag sült gesztenyével lepjük meg 10:00-15:00 óra között! Szeretettel várunk! Keresd a helyszínen a gesztenyesütőt!

Legyél Te is modell!

A VARÁZSLATOS SZOMBAT eseményen Te is modellé válhatsz! Ezen a napon Vár Téged a Palazzo Outlet fotósarok! Ne hagyd ki a lehetőséget, próbálj ki sok-sok ünnepi outfit-változatot, mi pedig elkészítjük a modellfotódat!

Új Foodtruck az Alphaparkban! Váltsd be az ajándék 10%-os kupont a Chick n Kitchen foodtruck-ben!

Új Foodtruck nyílt az Alphapark Keszthely bevásárlóközpont parkolójában! Próbáld ki most, kuponkedvezménnyel! A VARÁZSLATOS SZOMBAT esemény helyszínén lebonyolított játékunkban résztvevőket a gazdag nyereménycsokor mellett meglepjük még egy azonnali ajándékkal: minden aznapi játékosunk kap egy 10%-os kedvezménykupont a most nyílt Chick n Kitchen kamionunk csirke és gyros kínálatának kipróbálására! Ne hagyd ki Te sem! ❤️

MONDD EL A VÉLEMÉNYED ÉS NYERJ!  

Gyere el hozzánk december 9-án szombaton és hostesseink segítségével töltsd ki a villám-kérdőívünket, és nyerj a több mint 200.000 Ft összértékű nyereményből! Sorsolás december 11-én, hétfőn. Ekkor kiderül, ki nyert és mit nyert az Alphapark Keszthely bevásárlóközpont üzletei által felajánlott fantasztikus nyereménycsokorból! A kérdőív kitöltése mindössze 1-2 percet vesz igénybe! Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, vegyél részt a játékban és nyerj egy értékes ajándékot a fa alá! 

ÖSSZESEN TÖBB MINT 200.000 FT ÉRTÉKŰ NYEREMÉNY VÁR!  

A legfontosabb szabály: Érezd jól magad ezen a VARÁZSLATOS SZOMBATON! December 9-én szombaton 10:00-15:00 óra között keresd a helyszínen a hostess csapatunkat, akik segítenek a kérdőív kitöltésében. Sőt! Iratkozz fel a hírlevelünkre és ezzel duplázd az esélyed a játékban, hogy Tiéd lehessen a több mint 200.000 Ft összértékű nyereménycsokor egyik ajándéka. Ráadásul a játékban résztvevő aznapi vásárlóinkat a helyszínen egy-egy ünnepien illatozó, helyben készült sültgesztenye-csomaggal lepjük meg. 

NÉZD MEG A NYEREMÉNYJÁTÉKUNK NYEREMÉNYEIT! KATTINTS!
Budmil 1 db 5000 Ft értékű budmil ajándékkártya
Intersport 3 db 15.000 Ft ajándékcsomag
Líra 1 db 15.000 Ft értékű könyvcsomag
Palazzo Outlet 3 db 25.000 Ft értékű utalvány
Háda 2 db 5.000 Ft értékű Háda vásárlási utalvány
Alphapark Keszthely kulacs 3 db
Alphapark Keszthely bevásárló szatyor 5 db

VARÁZSLATOS SZOMBAT: 2023.DECEMBER 9.

Ünnepi ajánlatok  

Ajándékozni jó! De kitalálni, hogy szeretteinket mivel lepjük meg az év legszebb ünnepén, hogy mi kerüljön a fa alá, az bizony sokszor nem is olyan könnyű. Ezen a VARÁZSLATOS SZOMBATON üzleteink szuper ajándék ötletekkel készülnek, hogy segítséget adjanak Neked inspiráló ajánlataikkal. Ráadásul ezen a napon az Intersport üzletünk éjszakai vásárlásra invitál Téged, 18:00 óra utáni extra ajánlattal! Érdemes lesz betérni hozzájuk! 

VARÁZSLATOS SZOMBAT: 2023.DECEMBER 9.

Ajándék sült gesztenye

Hálásak vagyunk a vásárlóink szeretetéért, bizalmáért, melyet az ünnepek felé közeledve szeretnénk egy szerény aprósággal megköszönni. A VARÁZSLATOS SZOMBATON a Mondd el a véleményed és nyerj! játékunkban résztvevő és aznapi blokkal rendelkező vásárlónkat egy-egy csomag, helyben készült sült gesztenyével lepjük meg 10:00-15:00 óra között! Téged is szeretettel várunk december 9-én szombaton! Keresd a helyszínen a gesztenyesütőt! Nem lesz nehéz megtalálni, csak kövesd a sült gesztenye illatát…  ❤️ Sőt….! Még egy azonnali ajándék a játékban résztvevőknek! 

VARÁZSLATOS SZOMBAT: 2023.DECEMBER 9.

Új foodtruck az Alphaparkban! Váltsd be az ajándék 10%-os kupont a Chick n Kitchen foodtruck-ben!  

Új Foodtruck nyílt az Alphapark Keszthely bevásárlóközpont parkolójában! Próbáld ki most, kuponkedvezménnyel! A VARÁZSLATOS SZOMBAT esemény  helyszínén lebonyolított játékunkban résztvevőket a gazdag nyereménycsokor mellett meglepjük még egy azonnali ajándékkal:  minden aznapi játékosunk kap egy 10%-os kedvezménykupont a most nyílt Chick n Kitchen kamionunk csirke és gyros kínálatának kipróbálására! Ne hagyd ki Te sem! ❤️ 

Legyél Te is modell! 

A VARÁZSLATOS SZOMBATON Te is modellé válhatsz a Palazzo Outlet fotósarok előtt! Gyere és válassz ki néhány lenyűgöző karácsonyi vagy merész szilveszteri ruhát, majd dobd fel a napod egy vagány fotózással! Az ismerőseidet is hozd magaddal, és élvezzétek együtt ezt az különleges lehetőséget! Határozott elképzelésed van, vagy kipróbálnál valami mást, mint eddig? Keresd meg a saját ünnepi stílusod! Válj modellé a Palazzo Outlet fotófal előtt és közben találd meg a saját outfited! 

Ez a nap szóljon az Alphapark Keszthely bevásárlóközpontban a szeretetről, az ajándékozás öröméről, az adventről és a csábító sült gesztenye illatáról. Valamint szóljon a játék izgalmáról,  a Palazzo Outlet ünnepi outfit fotózásáról Veled, a minőségi Chick n Kitchen street food-ról és egy extra kedvezménnyel fűszerezett kalandos éjszakai vásárlásról az Intersportban.

Vegyél részt Te is a varázslatban! Szeretettel várunk!